The Cure's Robert Smith offers blunt response to overzealous TV host

Zanger The Cure Zonder Make-Up: Een Onthullende Kijk Op Zijn Ware Gezicht.

Zanger The Cure Zonder Make-Up: Een Onthullende Kijk Op Zijn Ware Gezicht.

NỘI DUNG

The Cure’S Robert Smith Offers Blunt Response To Overzealous Tv Host

Keywords searched by users: zanger the cure zonder make up the cure new album, robert smith wife, the cure album 2023, nummers van the cure, the cure betekenis, the cure muziek, the cure nederland, the cure 1980

1. Robert Smith: Biografie en carrière

Robert James Smith, geboren op 21 april 1959 in Blackpool, Engeland, is een bekende Britse muzikant, songwriter en zanger. Hij staat vooral bekend als de frontman van de invloedrijke alternatieve rockband The Cure. Smith begon op jonge leeftijd met het spelen van gitaar en toonde al snel zijn talent voor muziek.

Smith begon zijn carrière als muzikant in de late jaren 70, waarbij hij zich aansloot bij verschillende lokale bands. In 1976 vormde hij samen met schoolvrienden de band Easy Cure, die later werd omgedoopt tot The Cure. Samen met zijn bandleden creëerde hij een nieuw en uniek geluid in de Britse muziekscene, dat elementen van post-punk en new wave combineerde.

Met zijn opvallende uiterlijk, inclusief zijn kenmerkende wilde haar en dikke eyeliner, werd Robert Smith al snel een icoon in de muziekwereld. Zijn melancholische stemgeluid en introspectieve songteksten droegen bij aan de herkenbaarheid van The Cure. De band werd bekend om hun donkere, maar toch toegankelijke muziekstijl, die een breed scala aan emoties en thema’s verkende.

2. Het ontstaan van The Cure

Het ontstaan van The Cure is nauw verbonden met Robert Smith, aangezien hij een van de oprichters van de band was. Nadat Smith en zijn vrienden Easy Cure hadden gevormd, begonnen ze lokaal op te treden en namen ze demo’s op. In 1978 brachten ze hun debuutsingle “Killing an Arab” uit, geïnspireerd door het boek “The Stranger” van Albert Camus.

Vanaf dat moment begon The Cure gestaag aan populariteit te winnen. Ze brachten verschillende albums uit die goed werden ontvangen door zowel critici als fans. Nummers als “Boys Don’t Cry”, “A Forest” en “Lovesong” werden grote hits en hielpen de band een internationale doorbraak te bereiken.

Naast Robert Smith bestaat The Cure ook uit andere getalenteerde muzikanten, waaronder Simon Gallup (basgitaar), Jason Cooper (drums) en Reeves Gabrels (gitaar). Samen hebben ze het karakteristieke geluid van de band gevormd dat hen onderscheidt van andere artiesten in het genre.

3. Het imago van Robert Smith

Het imago van Robert Smith is iconisch en herkenbaar. Hij staat bekend om zijn wilde kapsel, met zijn warrige, zwarte haar dat vaak zijn gezicht bedekt. Daarnaast draagt hij vaak dikke eyeliner en donkere make-up, waardoor zijn ogen benadrukt worden.

Smith’s excentrieke kledingstijl heeft ook bijgedragen aan zijn imago. Hij draagt vaak zwarte kleding, zoals colberts, overhemden en broeken, die passen bij de duistere en introspectieve sfeer van de muziek van The Cure.

Het imago van Robert Smith is niet alleen een uiterlijke presentatie, maar weerspiegelt ook zijn persoonlijkheid en muzikale stijl. Zijn imago heeft gediend als een visueel symbool voor de muziek van The Cure en heeft bijgedragen aan de cultstatus van de band.

4. The Cure zonder make-up: Een persoonlijke keuze

Hoewel Robert Smith bekend staat om zijn kenmerkende make-upstijl, heeft hij in interviews verklaard dat hij geen grote fan is van make-up. Het dragen van make-up was aanvankelijk meer een experiment en een manier voor Smith om zijn creativiteit uit te drukken.

Met de jaren heeft Smith ervoor gekozen om zonder make-up op te treden. Dit was een persoonlijke keuze die werd ingegeven door het feit dat hij zich niet comfortabel voelde met het dragen van make-up tijdens optredens. Smith wilde zich meer richten op zijn muziek en de band, in plaats van bezig te zijn met zijn uiterlijk.

Het feit dat Robert Smith zonder make-up optreedt, heeft geen invloed gehad op de populariteit van The Cure. Fans blijven de band omarmen en waarderen hun muziek, ongeacht het uiterlijk van Smith.

5. Invloed op de muziekindustrie

The Cure heeft een aanzienlijke invloed gehad op de muziekindustrie en andere artiesten. Ze hebben een hele generatie muzikanten beïnvloed en alternatieve rockmuziek gevormd. Hun kenmerkende geluid, met de combinatie van gitaarriffs, baslijnen, melodische keyboards en de emotieve zang van Robert Smith, heeft anderen geïnspireerd.

Verschillende bands en artiesten hebben The Cure aangehaald als een bron van inspiratie voor hun eigen muziek. Bands als Radiohead, My Chemical Romance en Arcade Fire zijn allemaal beïnvloed door de duistere sfeer en het onderscheidende geluid van The Cure.

Het blijvende succes van The Cure in de muziekindustrie getuigt van hun impact en relevantie. Ze hebben talloze albums uitgebracht en blijven een invloedrijk en geliefd onderdeel van de muziekwereld.

6. Muziekdiscografie van The Cure

The Cure heeft een uitgebreide muziekdiscografie met meer dan 30 albums en talloze singles. Hier volgt een selectie van enkele bekende albums en nummers van de band:

– “Pornography” (1982): Dit album wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van The Cure’s carrière. Het bevat nummers als “A Strange Day” en “One Hundred Years”.
– “Disintegration” (1989): Dit album wordt vaak genoemd als het meest iconische werk van de band. Het bevat hits als “Lovesong” en “Pictures of You”.
– “Wish” (1992): Dit album bevat de populaire nummers “Friday I’m in Love” en “High”.
– “Bloodflowers” (2000): Dit album is een van de latere werken van The Cure en heeft een meer introspectieve en melancholische sfeer.
– “4:13 Dream” (2008): Dit is het meest recente studioalbum van de band en bevat nummers als “The Only One” en “Freakshow”.

Dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide muziekcatalogus van The Cure. De band heeft een breed scala aan nummers en albums uitgebracht, die elk hun eigen unieke stijl en sfeer hebben.

7. Het voortbestaan van The Cure zonder make-up

Het voortbestaan van The Cure zonder make-up wordt bepaald door de band zelf en hun creatieve visie. Hoewel Robert Smith in interviews heeft verklaard dat hij geen fan is van make-up, heeft het dragen van make-up geen directe invloed gehad op het voortbestaan van de band.

The Cure blijft optreden en nieuwe muziek uitbrengen, ongeacht het al dan niet dragen van make-up door Smith. Het is de muziek en het unieke geluid van de band dat hen relevant houdt in de muziekindustrie.

Het is belangrijk op te merken dat Robert Smith, als frontman van The Cure, altijd een belangrijke rol heeft gespeeld in het imago van de band. Zijn uiterlijk en persoonlijkheid hebben bijgedragen aan de mystiek en aantrekkingskracht van The Cure. Hoewel hij ervoor heeft gekozen om zonder make-up op te treden, behoudt hij nog steeds zijn kenmerkende stijl en uitstraling.

FAQs:

Q: Komt er een nieuw album van The Cure?
A: Op dit moment is er geen officiële aankondiging geweest over een nieuw album van The Cure. Fans blijven echter hoopvol en kijken uit naar mogelijke nieuwe muziek van de band.

Q: Wie is de vrouw van Robert Smith?
A: Robert Smith is getrouwd met Mary Poole. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun tienerjaren en zijn sindsdien samen gebleven. Ze hebben geen kinderen, maar hebben een sterke en langdurige relatie.

Q: Komt er een nieuw album van The Cure in 2023?
A: Er zijn momenteel geen officiële bevestigingen over een nieuw album van The Cure in 2023. Het is mogelijk dat de band nieuwe muziek uitbrengt, maar dit moet nog worden aangekondigd.

Q: Wat zijn enkele bekende nummers van The Cure?
A: Enkele bekende nummers van The Cure zijn “Boys Don’t Cry”, “Friday I’m in Love”, “Lovesong”, “Close to Me” en “Just Like Heaven”. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele hits die de band heeft voortgebracht.

Q: Wat is de betekenis van The Cure?
A: De naam “The Cure” verwijst naar het idee dat muziek helend kan zijn. De bandnaam suggereert dat hun muziek een vorm van genezing kan bieden voor de luisteraars.

Q: Wat voor soort muziek maakt The Cure?
A: The Cure staat bekend om hun alternatieve rockmuziek. Ze combineren elementen van post-punk, new wave en gothic rock om hun kenmerkende geluid te creëren.

Q: Heeft The Cure in Nederland opgetreden?
A: Ja, The Cure heeft verschillende keren opgetreden in Nederland. Ze hebben meerdere concerten gegeven in bekende Nederlandse venues en hebben een grote schare fans in het land.

Q: Was The Cure populair in de jaren 1980?
A: Ja, The Cure was erg populair in de jaren 1980. Ze brachten enkele van hun meest iconische nummers en albums uit in dit decennium en vergaarden een grote schare fans over de hele wereld.

Categories: Details 27 Zanger The Cure Zonder Make Up

The Cure's Robert Smith offers blunt response to overzealous TV host
The Cure’s Robert Smith offers blunt response to overzealous TV host

Ooit heeft iemand er per ongeluk die twee letters verwisseld en dat bekte lekkerder en het verkoopt ook nog eens beter. Men denkt, dat ik een Engelsman of Amerikaan ben en de optredens stromen binnen” buldert Smith met een vette lach. Smith (61) is in Goirle geboren, waar hij na vele omzwervingen weer woont.The Cure is een in 1978 in Crawley (Verenigd Koninkrijk) gevormde new waveband met als drijvende kracht zanger/gitarist Robert Smith (Blackpool, 1959).Er staan 59 albums van deze artiest op MusicMeter.

Robert Smith (musicus)
Robert Smith
Geboorteplaats Blackpool
Land Verenigd Koninkrijk
Werk
Jaren actief 1976 – heden

Waar Woont Robert Smith?

Waar woont Robert Smith?

Robert Smith (61), geboren in Goirle, woont momenteel weer in Goirle na vele omzwervingen. Echter, er is ooit iemand geweest die per ongeluk die twee letters heeft verwisseld en dat klinkt lekkerder en verkoopt ook nog beter. Hierdoor wordt er gedacht dat hij een Engelsman of Amerikaan is en daarom stromen de optredens binnen, aldus Smith met een vette lach. De informatie is van 12 december 2013.

Wie Is De Zanger Van The Cure?

Wie is de zanger van The Cure? De zanger van The Cure is Robert Smith. Hij is de hoofdzanger en oprichter van de band. Robert Smith staat bekend om zijn kenmerkende stemgeluid en zijn herkenbare uiterlijk, waaronder zijn dikke zwarte kapsel en het gebruik van make-up. Hij is ook verantwoordelijk voor het schrijven en componeren van de meeste nummers van The Cure. Hoewel de band in de loop der jaren verschillende bezettingswisselingen heeft ondergaan, blijft Robert Smith de enige constante factor in de band. Hij heeft een enorme invloed gehad op de alternatieve muziekscene en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest iconische frontmannen in de muziekgeschiedenis.

Hoeveel Albums Heeft The Cure?

Hoeveel albums heeft The Cure?

The Cure is een Britse rockband uit Crawley, opgericht in 1976. De band heeft in de loop van zijn carrière een indrukwekkende discografie opgebouwd, met een totaal aantal albums van 13. Hun bekendste en meest succesvolle albums zijn “Disintegration” uit 1989, “Wish” uit 1992 en “Bloodflowers” uit 2000. De band staat bekend om hun kenmerkende geluid, dat elementen van new wave, post-punk en alternatieve rock combineert. Hun muziek is doordrenkt van melancholie en wordt vaak geassocieerd met introspectieve en emotioneel geladen teksten. The Cure heeft ook verschillende compilatiealbums en live-opnames uitgebracht, waaronder “Galore” uit 1997 en “Paris” uit 1993. Met hun lange en gevarieerde carrière heeft The Cure een blijvende invloed gehad op de muziekwereld en een loyale fanbase opgebouwd.

(Het aantal albums van The Cure kan in de toekomst veranderen, dus het is belangrijk om up-to-date informatie te raadplegen bij het verkrijgen van het meest recente aantal albums.)

Wat Is Er Gebeurd Met Tommy Smith?

Wat is er gebeurd met Tommy Smith? Tommy Smith was een voetballer die negen hoofdprijzen won met Liverpool. Hij speelde ook één interland voor het nationale team. Helaas overleed Smith in een verzorgingshuis na een periode van jarenlange gezondheidsproblemen. Deze trieste gebeurtenis vond plaats op 13 april 2019.

Hoe Oud Zijn The Smiths?

The Smiths was een Britse alternatieve rockgroep uit Manchester die bestond van 1982 tot 1987. De band werd opgericht door zanger Morrissey en gitarist Johnny Marr, die later werden vergezeld door bassist Andy Rourke en drummer Mike Joyce. Met hun kenmerkende muziekstijl en melancholische teksten wisten The Smiths al snel een grote schare fans te vergaren. Ondanks hun relatief korte bestaan zijn ze uitgegroeid tot een invloedrijke band binnen de alternatieve rockscene en blijven ze tot op heden geliefd bij muziekliefhebbers wereldwijd.

Delen 49 zanger the cure zonder make up

Wow Wow Wow, Robert Without Makeup Looks A Lot Like Ben Aflack! | The Cure, Robert  Smith The Cure, Robert Smith
Wow Wow Wow, Robert Without Makeup Looks A Lot Like Ben Aflack! | The Cure, Robert Smith The Cure, Robert Smith
Showbiz Music Mtv Celebrity Singer Head Shoulders Make Up Smith Hi-Res  Stock Photography And Images - Alamy
Showbiz Music Mtv Celebrity Singer Head Shoulders Make Up Smith Hi-Res Stock Photography And Images – Alamy
Robert Smith Without Makeup - Youtube
Robert Smith Without Makeup – Youtube

See more here: huanluyenchosaigon125.com

Learn more about the topic zanger the cure zonder make up.

See more: huanluyenchosaigon125.com/videos

Rate this post

Related Posts

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *